ansvarlighed

socialt ansvar

Vi er vores ansvar bevidst og har derfor fokus på at drive en social ansvarlig virksomhed, der respekterer miljøet, menneske- og arbejdstagerrettigheder, og vi forventer det samme af vores leverandører. For at sikre, at vores leverandører lever op til vores høje krav om social ansvarlighed er vores hovedleverandører Amfori registrerede virksomheder og følger forordningerne.

socialt ansvar

Vi er vores ansvar bevidst og har derfor fokus på at drive en social ansvarlig virksomhed, der respekterer miljøet, menneske- og arbejdstagerrettigheder, og vi forventer det samme af vores leverandører. For at sikre, at vores leverandører lever op til vores høje krav om social ansvarlighed er vores hovedleverandører registrerede BSCI (The Business Social Compliance Initiative) virksomheder og følger forordningerne.

bæredygtighed og
fsc®-mærkning

Vi er FSC certificerede: FSC-C164608. Vi ønsker at udvikle os inden for bæredygtighed og social ansvarlighed, og derfor er et samarbejde med FSC ® (Forest Stewardship Council ®) et naturligt valg for os. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC ® sikrer, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn. Vælger du et FSC-certificeret produkt, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.

bæredygtighed og
fsc-mærkning

Vi ønsker at udvikle os inden for bæredygtighed og social ansvarlighed, og derfor er et samarbejde med FSC ® (Forest Stewardship Council ®) et naturligt valg for os. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC ® sikrer, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn. Vælger du et FSC-certificeret produkt, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.

kvalitetskontrol og produkt sikkerhed

Vores QC team udfører løbende kontrol af produktionen, lige fra træet bliver skåret ud, til de færdige enheder er pakket i container/på biler og er klar til forsendelse. For at skabe tryghed i salgssituationen testes alle produkter iht TÜV og GS.

kontakt os for at høre mere om et samarbejde

Vores team af højt kvalificerede medarbejdere står klar til at give vore kunder den bedste oplevelse. Dialog og gode relationer til vore kunder er essentielt for at kunne tilbyde de bedste løsninger.
Scroll to Top